Speltbukser

Jeg har lært et nyt ord. Speltbukser. Og jeg har sågar fundet ud af, at jeg faktisk ejer et par speltbukser.

Det var Monalogen ovre på det der hipstersmarte twitter-medie, der lærte mig det.

Jeg var naturligvis slået helt bagover. Østerbro er barnevogns-utopia – men nok et utopia som hverken Thomas Moore eller Pontoppidans Niels Klim ville have været helt tilfreds med. Nogle gange overraskes jeg over, at jeg ikke er blevet gravid bare ved at opholde mig i brystpumpe-zonen for længe. Jeg har “boet” der i 4 år. Jeg har sågar arbejdet i både vuggestue og børnehave der. Men speltbuksen havde jeg aldrig før hørt om. Nu har jeg. Og jeg har sågar også et par. Dem har jeg fået af søde Line

Rick n’ Roll derimod har til gengæld forvist dem fra Østerbro, og forbudt dem i lejligheden. Så nu bruges de kun i pendler-hybel i Århus. Og det er måske meget fornuftigt.

Skærmbillede 2013-02-18 kl. 22.21.48Hvis I kan se gennem pixeleringen, så er det faktisk speltbukser, der er at forefinde på mig. Desuden er det nye Marc Jacobs briller. Og ja. Det er primært dem, jeg gerne vil fremhæve. Hvis du var i tvivl.