Onsdagsundren

Det har været en lidt lang onsdag. Har været på skole siden klokken 9.00 i morges, og er nærmest lige trådt ind ad døren. Nu sidder jeg så, med en kop te og forsøger at finde hoved og hale i resten af aftenen, men jeg venter på et opkald. Og dem kan man jo vente længe på. Og så er det, jeg kommer til at tænke på:

– Er det egentlig smagsforskel på de romkugler der har “tivolikrymmel”, og dem med brun “chokoladeagtigt” krymmel?

– Hvad er grænsen for, hvor langt uden for lejlighedens fire vægge, man må gå i natbukser? Og hvad hvis man lister, så nærmest ingen ser én?

– Hvad er det egentlig, man skal bruge det der helsætningsskema til? Altså ikke fordi jeg har brug for det, men kan se, at min klasse terper det i sprogundervisningen. Troede faktisk kun, det var på universitetet, man lærte folk ubrugelige ting.

– Er det mon ugleset, hvis man spiser hvidløg hver dag resten af sit liv? Også hvis folk kun kan lugte det lidt? Eller måske meget?

– Bliver jeg nogensinde til noget?

– Hvor mange personer får trang til at pille lakrids ud mellem tæerne præcis lige nu klokken 21.07 onsdag aften?

– Hvor meget lakrids skal man spise, før det ikke er ok at spise mere?

– Hvordan misbruger man alkohol? Altså man kan være misbruger, fordi man er afhængig. Men man kan vel ikke som sådan bruge det forkert.

– Hvordan opfatter andre mon min stemme? For den jeg hører på optagelser er frygteligt irriterende.

– Er det absolut krukket at tælle sine dobbelthager, hver gang man ser et billede af sig selv? Og tælle øhh’er, når man hører en optagelse, men sin egen tale? Eller bare et symptom på, at jeg skal tage mig sammen?

– Hvordan lærer man at drikke kaffe? Altså jeg forstår det ikke. Det smager lidt, som jeg synes brændt gummi lugter. Men jeg har lovet mig selv, at jeg skal lære det i år.

–Er det for sent at blive grunge-punker som 24-årig? Også hvis det er anden/tredje gang? Kan det så ikke bare kaldes et relaps eller sådan noget? Har umådelig trang til at købe forvaskede jeans med huller, og jeg hader ellers jeans. Kan ligefrem se filmtitlen for mig. “Piercinger og navlefnidder 2 – Skovmandsskjorten vender tilbage”

– Er det der med, at BMI nu må gå til 30 ikke bare en undskyldning for, at alle os, som er lidt fede, skal stoppe med at tale om at tabe os? Jeg er altså ikke tilfreds, bare fordi Bente Klarlund og et par andre hoveder siger, at nu er jeg rigtigt sund. Uden filter, ville jeg måske endda gå efter at sige, at det jo altså ikke var sund, men tynd og pæn, jeg gik efter.

– Kan man nedlægge veto mod at flere veninder bliver gravide? Og køber hus? Og får os andre til at føle os som en røv, fordi vi lige gik i gang med uddannelse igen i stedet. Eller om ikke andet tvinge dem alle sammen til at flytte til Østerbro ud fra et eller andet lovkrav om, at det skal man, når man er blevet mor.

– Den der lugt, som kommer inde fra vores klasselokale. Er det os alle sammen, der prutter, eller er det bare mig?

475113

Man kan forresten købe nogle af Politikens gamle billeder her. Jeg er ret forelsket i dette her.