I tilfælde af krigsskib – opgiv alle andre planer

Jeanett, som min veninde hedder, og jeg ville til Newport. Der skulle være hummer, og det skulle være lækkert. Vejret var varmt, og hvis havde vi været i DK, havde nogen brokket sig og sagt, at de bedre kunne lide at have det for koldt end for varmt.

Med deeeeerrrr i Fall River lå der sgu lige sådan en satan her

IMG_2978

Sådan en kan man jo ikke køre forbi, uden at finde ud af, hvad det er. Det viser sig, at der i Fall River ligger et “battleship cove”, hor man for $17,- kan se krigsskibe. Hvad der til gengæld var lidt ud over sædvanen var, at på den store MoFu herover, “Massachusetts” var reunion for de drenge, der var sailors under Pearl Harbour. Utroligt fedt at få lov, at komme ind og se.

IMG_2992

Dele af udstillingen var aflukket, men er man god til at lave squats, kan man komme tilpas langt ned til at kigge ind ad skibet koøjer.

IMG_3002

Så var vi i en ubåd. Sgu’tte møj plads, man har ombord på sådan en satan.

IMG_3007

Efter at have brugt 4 timer på de andre skibe, tænkte vi, at vi hellere måtte kigge lidt nærmere på stedets hovedattraktion – den med Pearl Harbour. Kan forresten fortælle, at Dannebrog vejrer skønt næst øverst oppe – for some reason – hvis man skulle være fædrelandskær i et øjeblik.

IMG_3012

På nederste etage fandt vi, i vores jagt på et toilet, et spejdermuseum. Helt befippet og glad blev jeg. Desværre var vi også meget tissetrængende, så jeg fik kun lige hurtigt taget nogle billeder af stedet. I øvrigt var det også Boy Scouts of America, der stod for den reunion, der var på skibet. Det er meget godt at huske, at BSA ikke kun er en forældet institution med nogle frygtelige reaktionære regler, som ikke lader deres seniorspejdere gå med kniv, da de frygter, de slår sig selv ihjel med den. Og det er meget godt, at være bevidst om, at BSA, ligesom American Girl Scouts, var rigtigt mange gode ting i deres nærmiljø. Men når det er sagt, er de stadig nogle gamle reaktionære røvhuller, der bør tage sig lidt sammen (sur kælling over and out).

IMG_3015

Og når nu man er i gang med at være ved havet, kan man jo lige så godt slutte dagen af med en omgang fish n’ chips, når nu man kan spise det med sådan en udsigt.

Summa summarum. Har du lyst til at kigge på flådehistorie, er Fall River ikke noget dumt sted. Der er også noget jernbanemuseum og et flådemuseum dernede.