Start Spreading the News

Dette her kommer til at bære tydeligt præg af, at jeg er meget træt. Så er du advaret.

Ok. Jeg kommer ikke til Folkemøde på Bornholm. Jeg skal heller ikke på hverken Northside eller Copenhell. Alt sammen tre ting, jeg normalt ville give min højre arm for – og måske også en tånegl eller to. Det er da ikke det, det skal komme an på. Men vi har bedre planer.

I morgen tidlig hopper vi nemlig på en Peter Pan bus til New York City. To hurtige dage med storby, solskin, shopping og stor kultur. To dage med delimad, MoMA og hvad der ellers lige passerer vores vej.

Jeg har aldrig været der før, så jeg glæder mig så usigeligt meget, at jeg har sommerfugle i maven. Men problemet er, når man kun har to dage. Hvad er Must see, og hvad er overvurderet?

Jeanett og jeg mener begge, at vi tager dagen som den kommer, sover så lidt som muligt og ser så meget som muligt.

Vi skal bo midt i Brooklyn. Jeanett har aldrig boet på Hostel før, så vi tager light-udgaven. 4 mands mixed dorms. Det kunne være langt værre. Så må hun prøve den ægte vare, når hun en gang kommer til Europa igen.

I mit liv sker der det, at jeg er blevet klippet. Jeg overvejer lidt at blive tattoveret – bare for at sige, man har gjort det. Men på den anden side har jeg heller aldrig bungy jumpet, og det har jeg ikke noget behov for at sige, jeg har prøvet.

Jeg er tilbage på bloggen igen tirsdag morgen. I mellemtiden må I hygge jer – og hvis I har nogen gode ideer til New York must sees (og helst ikke alt for turistet), så læg endelig en kommentar!