Har sgu fundet en hotter

Jeg kan virkeligt godt lide danske hotdogs. OG jeg kan virkeligt ikke lide amerikanske hotdogs.

Derfor var overraskelsen stor, da jeg fandt ud af, at hotdogs på Fenway Park egentlig smager ok. Især hvis de ledsages af øl – og det gjorde de i går, da vi så Baseball på det store grønne monster i Boston.

Jeg kan faktisk godt lide amerikanernes udgave af rundbold. Det tager lidt lang tid, men til gengæld er de mere entusiastiske omkring det, end min gymnastiklærer i gymnasiet var – og det siger ikke så lidt. Jeg fattede reglerne ret hurtigt, og ind til regnen lukkede for spillet i så lang tid, at vi vurderede det sjovere at drikke øl på sportsbar, havde jeg sgu en fest. Det bliver ikke sidste gang, jeg skal på stadion og holde med Red Sox.

Et lille tip er dog: Hvis du snakker dansk på Fenway Park, så lad være med at nævne noget med New York Yankees. Det er det eneste ord “the bostonians” opfatter, og de afkræver forklaring på, hvorfor du nævner noget så ugudeligt på deres stadion. Prompte.

IMG_3148

Selvfølgelig havde vi købt Red Sox kasketter. Jeg er MEGET glad for min – kan man se.

IMG_3149

“The green Monster” en af Bostons store perler – hvis man spørger dem selv. Synes nu det var meget hyggeligt, men det er også svært, når det eneste man har at sammenligne med er Parken og Aarhus Stadion.

IMG_3155

Så spilles det rundbold. Kan fortælle at der er ret lækre mænd på Red Sox – det er der også på Tampa Bay. Fx synes jeg, at ham med nr. 9 løber utroligt pænt.

IMG_3157

En hotter skal der til, når man er koncentreret.

IMG_3158

Jo der skal. Og øl. Jo der skal. Bemærk forresten lækker neglelak.

I får billeder fra min tur til NYC senere. Jeg er ikke helt færdig med at bearbejde mængden af fedhed ved byen endnu.