Sommerferiejobs

Jeg har godt nok haft mange forskellige jobs i løbet af de sidste 10 år. I tre et halvt år stod jeg troligt, eller nok knapt så troligt, op og kørte med aviser klokken 5.00 om morgenen. På Hammel Neurocenter gjorde jeg rent. Det samme på Aarhus Universitet. På Kommunehospitalet i Aarhus gjorde jeg også rent. Men jeg kørte også med patienter, var på vaskeri, lavede mad og alt muligt andet. I København passede jeg børn. I to år var jeg også ansat som tøjvasker.

Alt sammen en masse ufaglærte jobs, som har lært mig ufatteligt meget om livet.

Men i år har det været ret så anderledes. Jeg blev nemlig ansat i IMCC for nogle måneder siden, og hvis jeg skal sige det selv, er det fandme en ret så sej organisation. Selvfølgelig ikke på højde med spejderne… men næsten. Og i IMCC får jeg faktisk lov til at lave voksen-arbejde.

Derfor slog jeg også til med det samme, da de foreslog, at jeg skulle have en uges fuld tid til at tekstoptimere deres hjemmeside. Prøv da lige at tale om voksen-job. Og selvom jeg har lavet masser af den slags før, er der da aldrig nogen, der har gidet betale mig for det – primært fordi folk har en ide om, at det er pisse nemt, og at alle kan stave. Den diskussion kan vi så tage en anden gang.

Det var altså med en vis ærefrygt, at jeg sendte tekster til godkendelse i går. Men heldigvis blev de godt modtaget. Phew! Så nu kan jeg altså også skrive professionel tekstforfatter på CV’et. Fandme så. Jeg har brugt den første uge nogensinde i mit liv på at leve af at skrive, og jeg er ret så vild med det.

I løbet af ugen fik jeg også skrevet et par pressemeddelelser og nyheder til nyhedsbreve. Så skriveriet er ikke lagt helt på hylden. Nogle gange bruger jeg det bare alle mulige andre steder end lige her.

BTW Teksterne er altså ikke kommet op endnu. Bare så I ved det.

Men nu er der Pulp Fiction i fjerneren og fredag på menuen, så jeg hopper i jumpsuit og nyder ikke at skulle høre Rihanna i aften. (Løgner)