Mor er den bedste i verden

Ok. Dette her indlæg er faktisk en måned gammel, men det blev lige syltet til fordel for selvcensur. Men nu tør jeg godt. Og hvis du ikke vil læse om kropskomplekser og store bryster, må du hellere vente med at læse med til i morgen.

 

Jeg hader at handle undertøj. Hader hader hader.

“Jamen det er så fint. Og blonder. OG silke og bånd. Og så er det sødt, nuttet, dejligt, blødt”

NEJ. Pis mig i øret. Jeg hader det. Undertøj er forbundet med, at jeg igen skal ud og finde en måde at klemme kolossale bryster ned i alt for småt tøj, mens tusinde kropskomplekser skriger “Tykke dyr”.

Altså. I get it. Det er smart med spejle hele vejen rundt i et prøverum, men det er fandeme også angstprovokerende.

Derfor er det også over 4 år siden, jeg sidst købte undertøj. Tilbage var en enkelt BH (og tre efterhånden ret klamme sports BH’er), som egentlig også var ved at være ret laset.

Så efter at jeg havde brokket mig over faktisk kun at eje en BH i over 9 måneder, tog min mor mig i hånden, gelejdede mig ned i byen og fik mig stille og roligt forklaret, at det altså godt kan lade sig gøre at købe undertøj, uden at det er helt frygteligt.

Men altså. Stakkels de to piger i Change, der egentlig bare mødte meget teenagesur 24-årig, der bare ikke gad noget som helst, der ikke var sort, og faktisk allerede havde haft den med blonderne, som var knækket, og faktisk hellere ville hjem og gemme sig under dynen.

Jeg endte med at forlade butikken med et “Jamen kan vi så ikke bare gå i Magasin, og så kan vi bare lade som om, jeg godt kan passe en E-skål”

Ikke dagens bedste løsning. Så det mødrende ophav trak mig videre, sendte mig i Triumph, spurgte om de havde noget i min størrelse, og sørgede for, at jeg blev passet.

Og fucking thank god for det. Endte sgu sågar med at købe to. Nu jeg var i gang.

Et hurtigt regnestykke kan fortælle mig, at så er der BH’er til de næste 8 år, hvis bare jeg lader være med at slide dem alt for meget. Et andet hurtigt regnestykke fortæller mig så til gengæld, at det er for klamt, og jeg skal tage mig sammen og nyde dem, og så købe nogle andre senere.