Så startede projekt-Politiken

Jeg har fået sendt mit første debatindlæg af sted. Det var godt nok en underlig følelse.

Sagen er den, at jeg er startet på Politikens debattør- og kritikerskole, og i den forbindelse skal vi skrive debatindlæg. I denne uge var temaet underklasse. Men værende frøken middelklasse, er jeg sgu i tvivl, om jeg nogensinde virkeligt har set underklassen. Jeg er ret overbevist om, at den findes. Men jeg ved faktisk ikke, hvor jeg skal gå hen og lede.

Det er også re besværligt, at skulle mene noget, som ikke nødvendigvis har noget med ens professionelle liv at gøre – og som heller ikke går alt for tæt på.

Jeg endte med at finde en udmærket middelvej. Jeg var i hvert fald ikke inde og pille i min egen navle – det gemmer jeg, til jeg virkeligt har noget på spil – og så kalder jeg det noget andet end navlepilleri.

Om du må læse, hvad jeg har skrevet? Jo det må du da gerne. Så skal du bare trykke lige her