Lave tolerancetærskel

I dag har jeg en ret lav tolerancetærskel for bullshit. Så fanden galeme! Pas på derude. Der er troml på i dag.

Jeg kan mærke det allerede inden, jeg åbner øjnene. Jeg er sur på nogen, og i dag var det Somalia. Den korte årsag er, at  i nat blev mine egne drømme dem, der gjorde opmærksom på mine egne tabuer. Og det er fandme flabet. Det er jo en opgave, menneskeheden normalt skal varetage – også den del med at være flabet.

Og så snart, jeg slår øjnene op, så er Henrik Qvortrup sgu inden i mit fjernsyn. Suk.

Og avisen havde fået revet forsiden, fordi buddet er en idiot – som hver anden lørdag ikke gider give mig min avis, og som åbenbart i dag har syntes, det var ok, at presse min avis i småstykker. Spade.

Og teen er lidt for varm. Og så lidt for koldt.

Og der er forresten heller ikke noget, jeg har lyst til at spise i køleskabet – gider sgu ikke spise gulerødder med leverpostej og rå løg til morgenmad. – og er for sulten til at stege æg. Det tager jo alt for lang tid. Og det eneste, jeg i virkeligheden har lyst til er risengrød – I SEPTEMBER ???? – bare fordi nogen uploadede billede af det på Instagram.

Og Instagram er blevet lidt kedeligt, og er slet ikke spor sejt længere. Og jeg nægter at bruge Snapchat. Jeg er jo ikke en 14-årig pige. Vel? Hvornår i alverden blev det sejt?

Og Mads og Monopolet er altså kedeligt. Jeg vil forarges, ikke synes det er synd for moderen til barnet med autismen – men kernepublikummet er selvfølgelig også kvinder på 40 – det kan godt være, jeg bare er gået forkert. Er der snart Musikquiz?

Måske man bare skulle gå i seng igen og skyde Somalia. Den røv.