Det store elskede Web

Jeg elsker Internettet. Det er stort, det er fyldt med farligheder og mørke kroge, som man kan komme ind til, hvis man kender vejen, det er underligt og det er for os alle sammen.

Jeg elsker især de lidt sære ting, som nogle gange dukker op på nettet.

Skærmbillede 2013-11-17 kl. 14.20.11Er du for eksempel som jeg ret så ætset med de gamle Super Mario spil? Så værs’go. Her får du The Great Gatsby – Super Mario Style http://greatgatsbygame.com/

Skærmbillede 2013-11-17 kl. 14.22.04

Og ved du, hvordan en rigtig mave ser ud på andre end dig selv? Det er der ret mange, der ikke gør. Men så er det godt, der findes en hjemmeside kun med billeder af forskellige kvinders maver. Den finder du her

Kvinden bag projektet siger selv,

“Women (and sometimes men…you know who you are…) can be obsessed with their bodies. Hair, nails, toes, skin, breasts, hips, eyes, they all get fixated on. But perhaps nothing is as preoccupying to us as our bellies. Our bellies are intimately related our sexuality and to our reproductive lives. It’s a complicated interaction, that confluence of sex and babies.”

Skærmbillede 2013-11-17 kl. 14.27.53

Det kan også være, du modsat mig bare er skide træt af at være på nettet. Så er det godt, at Just delete me findes. Der kan du med se, hvordan du kan fjerne dig selv fuldstændigt fra Internettet – eller det ser i hvert fald sådan ud på overfladen. Det er jo ikke sådan i virkeligheden. Vel NSA – eller bare WaybackMAchine

Skærmbillede 2013-11-17 kl. 14.32.23Skal du sende et brev til din mor, kan du jo gøre det i rebusform. Og er du ikke så god til at lave dem, kan du få hjælp af Alexanderbands rebusgenerator – som heller ikke er særligt god.

 

Man kan også finde pinligheder, som nogen skrev for nogle år tilbage

 

Hvis du også elsker internettet, så kan jeg anbefale, at du liker Morgenpost på Euroman. Hver morgen klokken 10.00 tikker det bedste fra internettet ind, og der er altid nok til flere timers overspringshandlinger.