Why are there so many refugees in greece

Mit første animationsforsøg

Jeg kom hjem fra Athen i slutningen af maj med hjertet fyldt af indignation og ubehag over den historie, jeg skulle skrive. Den er ikke færdig, og I må vente til at vide mere, til vi har det sidste interview i hus.

For at lette fortællingen lidt og prøve grænser med forskellige målgrupper, forsøgte vi at lave noget fjol til DR Ultra segmentet – og derfor har jeg lavet tre små animationsfilm om flygtningen Mohammad.

Der er tale om frygteligt dårligt filmede og ubehageligt politisk korrekte tegnefilm, som er produceret i min lænestol med et stilbilledekamera, som har en halvhjertet videofunktion. Og hvis bevægelserne ikke er grynede på grund af en lidt for hurtig stopmotion, er de lavet med magneter. Det er mest noget fjol.

Desværre var der også en regel om, at videoerne ikke måtte vare mere end 2 minutter, hvorfor vi blev nødt til at lave tre i stedet for en film. Men om ikke andet, kan du jo hygge dig med at grine over mit første animationsforsøg.