Syv journalistiske benspænd

KLUMME Illustreret Bunker. Jeg gik all-in på projektet 7 journalistiske benspænd for skolens avis Illustreret Bunker…

I syv dage testede jeg de 7 journalistiske benspænd. En juniorudgave i forhold til de rigtige deltagere, som bruger syv uger. Jeg gik all-in og anerkendte, at nattesøvn ville jeg kunne få ugen efter. Og det kom der faktisk meget godt ud af.

Jeg har skrevet for Illustreret Bunker flere gange. Én af gangene skrev jeg om projektet 7 journalistiske benspænd, hvor en gruppe journalister i syv uger skulle overholde syv dogmer i deres journalistik. Jeg forsøgte mig selv med projektet i en uge – en
juniorudgave i forhold til de rigtige deltagere. Mens jeg var underlagt de syv benspænd bloggede jeg om det her på siden.

Efter projektet skrev jeg en klumme til Illustreret Bunkers hjemmeside om mine oplevelser. Den kan du læse her.