Luna Månebarn blogger vegetardag

Blev overrasket

 

Er ikke lige så pinlig over at bruge tirsdag aften på at google mig selv, som jeg burde være. Jeg ledte egentlig efter et gammel blogindlæg, hvor jeg skriver noget med at være bange for aldrig at blive en rigtig journalist og en eller anden fjollet frygt for altid at være middelmådig. Jeg fandt den ikke. Til gengæld fandt jeg den her artikel om International Vegetardag, som jeg skrev for lidt under tre år siden, da jeg var i universitetspraktik på Modkraft.dk. Den fik mig til at tænke på den her, som jeg lavede samme sted fra Christianias 40 års fødselsdag.

Når jeg læser dem i dag, krymper jeg en lille smule. Tænk at man kan skrive så frygteligt kedeligt. Tænk at man kan være så ukritisk. Tænk, tænk, tænk…

Jeg bliver overrasket over, hvor meget, jeg er vokset de sidste tre år – bevares også fysisk. Det er utroligt, at en usikker universitetsstuderende er blevet en usikker journaliststuderende, som heldigvis er usikker på nogle meget mere overkommelige områder.

Det bedste er, at jeg ved, at om tre år, sidder jeg her igen og tænker, at det er frygteligt, at jeg tænkte så meget om mig selv, da jeg var 25, at jeg rent faktisk ville lade andre se det, jeg skrev, når nu sproget var så rædderligt og banalt

Gudsketakoglov for at det er Fremtids-Ronjas problem.