Vi hejser gæsteflaget

Mira, Mira dejlige skude

I dag har jeg en artikel i Rejseliv – et tillæg til Berlingske. Den er ikke på nettet endnu, men jeg synes, I skal have lidt billeder fra turen, så får I et link, når den ligger på deres hjemmeside.

Jeg har primært forsøgt at arbejde med lyset, på denne tur, men blev tydeligvist ret forført af de flotte farver sol og vand giver. Det er både godt og skidt. Godt fordi det er frygteligt fint, men skidt fordi det fjernede mit fokus fra personerne, og derfor er billederne meget lidt holdbare i længden. Tænker jeg.

Turen gik fra Bornholm i forbindelse med Folkemødet og til København. Det tog en eftermiddag, en aften og en nat og klokken ca. 5.00 dagen efter sejlede vi ind i Admiralhavnen, hvor Mira – det er skibet – ligger til dagligt.

Da jeg tog fra Bornholm, forlod jeg denne her flok, som var så uheldige, at skulle have færgen hjem. Er det kun mig, der synes, de minder om et boyband?

slænget på kajen

Nå. Billeder fra bådtur. Her:

[cycloneslider id=”mig-og-mira”]

Turen sluttede med, at vi spiste morgenmad ombord på dækket. Bagefter gik jeg hjem, for at få lidt ro på sindet – og for at få det til at holde op med at gynge.

Vi du vide mere om Mira og De Forenede Sejlskibe, der ejer hende, kan du læse her.

I øvrigt får turen mig til at tænke på denne her sang