IMG_0817

En uhellig alliance

To af mine venner, troede jeg egentlig ikke, brød sig synderligt meget om hinanden. Den ene er halvt marokkaner og fra Aalborg – den anden en kæmpe albino fra Vejle. Han bor i Cairo, hun bor stadig i Aalborg. Selvom han er yngst, bor en meget sur gammel mand nede i hans mave. Og hun synes stadig, det fedeste i verden er at spille GTA. De har ingen ting tilfælles. Overhovedet…

Altså udover at de er de to mest upassende mennesker, jeg kender.

Derfor var det noget af en overraskelse, da jeg så, at de havde lavet et samarbejde – en uhellig alliance, om man vil – som åbenbart ikke er verdens mest uheldige alliance. De samler ind til bøger til syriske flygtninge i Nordjylland.

Jeg har givet, hvad der svarer til en håndbajer og en pakke cigaretter – det tror jeg også, du kan undvære

Klik her, og se, hvad du skal gøre. Alle bidrag hjælper – også en ti’er eller en femmer. Og hvis du ikke kan undvære en femmer, kan du i hvert fald dele opslaget. Det koster ikke noget.

Screen Shot 2015-03-11 at 20.25.09