The Harry Potter Shop

Ønskeliste

De første fem personer har spurgt, hvad jeg ønsker mig til min fødselsdag, som der jo trods alt stadig er en måned til. Men altså. Here goes:

Jeg ønsker mig blandt andet

En trimmer
Altså bare sådan en til hår, så jeg ikke hele tiden skal rende til frisør for at få taget 0,5 centimeter af.

Abonnement på Euroman
EuromanJeps. Euroman. Ikke Eurowoman. Ikke Woman (for guds skyld) og heller ikke Alt for Damerne. Euroman. Det er uden sammenligning det bedste magasin på gaden i Danmark, og de eneste andre magasiner, jeg lige så gladeligt læser, er The Economist, Altingets magasin, The Gentlewoman og The New Yorker.

Abonnement til Euroman kan købes her og her

 

 

 

Tilskud til en topmadras
Jeg er i sandhed blevet et gammelt og kedeligt menneske, som får ondt i ryggen, hvis hun ikke ligger ordentligt.

 

Teater-, museums-, biograf- og balletture
Det kongelige teater
Jeg glemmer tit, hvor meget jeg elsker at gå i teatret, at lade mig forsvinde ind i biografens mørke eller at sludre om løst og fast, mens vi ser på gamle ting, nye ting, ligegyldige ting og hammer vigtige ting. Og så har jeg faktisk aldrig været inde og se en ballet.

Vi kunne for eksempel se Amadeus

Eller vi kunne gå på Nationalmuseet, hvis jeg må lade som om, jeg er klog, imens vi går rundt derinde

Vi kunne se den nye film om Dick Cheney

Og jeg har forresten heller aldrig været på Louisiana

Det kan også være, du kan komme på noget, der er bedre.

 

Mere lydudstyr til nørden
Jeg er virkelig glad for at optage lyd, og har været det i årevis – ja sådan set siden jeg bestyrede STAMP, da jeg var teenager. Så tilskud til en zoom, en lille knaphulsmikrofon, mærkelige vindhætter eller adgang til underlige lyddatabaser. JA TAK!

 

Glas til lejligheden
Whiskeyglas fra DoraJeg kan lige så godt indse, at hver gang jeg har gæster, synes jeg, det er lidt fjollet, at mindst én er tvunget til at drikke rødvin af et cognacglas. Derfor ønsker jeg mig glas til min lejlighed, og jeg har lidt forelsket mig i dem her:

 

 

 

 

Whiskeyglas fra Dora til at drikke vand, te, cola, te og øl af

Champagneskåle og cocktailglas fra Orrefors

Rødvinsglas fra Orrefors

 

Køkkenudstyr
Bamix StavblenderAltså det er jo ikke ligefrem fordi jeg mangler noget. Noget som helst faktisk. Men den her lækre sag, som egentlig hedder en Bamix Stavblender, kan piske flødeskum på syv sekunder. Og på den måde blev der altså skabt et nyt behov i mit liv: En Bamix Stavblender.

 

Sådan en kan man for eksempel købe her

Jeg ønsker mig forresten også en køkkenvægt. Gerne sådan en, der kan hænge på væggen – eller en som ikke fylder for meget på køkkenbordet.

 

 

Kindle
Kindle whitepaper 2018
Jeg må indse, at jeg skal stoppe med at slæbe mig skæv i ryggen af tre-fire bøger, hver gang jeg rejser. Det er også gået op for mig, at der rent faktisk er bøger, man virkelig ikke behøver at flashe på bogreolen. Og der er en kindle fandme smart. Den behøver hverken være nyeste model eller noget som helst. Bare den virker. Hilsen jyden.

 

 

Mere til boligindretningen
Kubik reoler fra trævarefabrikkerneJeg ønsker mig Trævarefabrikkernes Kubikreoler. De fås i forskellige farver og størrelser, og jeg må indrømme, at jeg ikke er kræsen. Er de 4×4 ønsker jeg mig dog, at de er 70×70 cm. Sådan helt standard.

 

 

Man kan få dem her

 

 

Max Mara by Maxmara Perfume
Max Mara by Max MaraJa altså. Jeg ved, den stadig findes derude, men det kræver nok en smule detektivarbejde. Eller et smut i Illums Bolighus, som er det eneste sted i Danmark, jeg har set den.

Hvis du finder en øjenblyant fra YSL dernede også, så bliver jeg i hvert fald ikke vred, hvis der også ligger sådan en i pakken.

 

 

Cykeltøj
cykeltøj
Winter is coming… Og jeg har brug for lange cykelbukser. Gerne med lidt for, så man passer på rumpen. Og gerne med lommer et eller andet sted, så jeg kan placere min alt for store telefon og mine nøgler et eller andet sted.

Men altså. Det kunne være dem her.

Andet cykeltøj er i øvrigt også meget velkomment.

 

Bøger fra dig til mig
Derudover ønsker jeg mig en bog. I princippet kan det være en hvilken som helst bog. For jeg ønsker mig en bog, du synes, jeg skal læse, og at du skriver lige præcis hvorfor, du synes, jeg skal læse den, på indersiden af omslaget.